Show

Show stand-up
comedy&parody

SPITALU'9 comedy

Promo
  • 11 mai – Curtea de Arges, Casa de Cultura, ora 19.00


Grupul Vocal
“Rapsozii Argeşului”

Rapsozii

Ansamblul “Argeşul”

Cornelia şi Lupu Rednic

  • 12 mai – Curtea de Arges, Casa de Cultura, ora 18.00


Zilele Municipiului Curtea de Arges PDF Imprimare Email

Zilele Municipiului Curtea de Argeș vor începe sâmbătă 11 august la ora 10.30 în fața Mânăstirii Curtea de Argeș, cu deschiderea celei de-a X-a ediții a "Târgului Meșterilor Populari". Urmând ca la ora 20.30 pe platoul de la Biserica Domnească să aibă loc concertul de muzică populară susținut de soţii Mihai şi Mariana Călin(lansarea albumului “Cu oltenii langă mine”), soţii Nina şi Nicu Spânu, Ioana Anton, Alexandru Ploieşteanu.

Duminică, 12 august de la ora 20.30, pe platoul de la Biserica Domnească va avea loc concertul de muzică populară cu participarea soțiilor Mihai și Mariana Călin, Elisebata Turcu și Grațian Bădescu.

În ziua de luni cu începere de la 20.30, tot pe platoul de la Biserica Domnească, va fi organizat un concert de muzică ușoară unde vor cânta DAGGU PROJECT din Germania, CONNECT R și VUNK.

În ziua de marți, începând cu ora 18.00, spectacolul folcloric va fi oferit de Ansamblul „Argeşul”, Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” ale C.C.A. „George Topîrceanu”, Ansamblul folcloric „Posada”. Urmând parada cântecului, jocului și portului popular la care vor participa ansambluri din Ungaria, Polonia, Serbia, Taiwan, Georgia, Italia şi Fanfara Teatrului „Al. Davila”. La ora 19.30 va urma spectacolul folcloric muzical-coregrafic prezentat de formațiile participante și concertul Țăndărică și Bosquito.

 
Top