Show

Show stand-up
comedy&parody

SPITALU'9 comedy

Promo
  • 11 mai – Curtea de Arges, Casa de Cultura, ora 19.00


Grupul Vocal
“Rapsozii Argeşului”

Rapsozii

Ansamblul “Argeşul”

Cornelia şi Lupu Rednic

  • 12 mai – Curtea de Arges, Casa de Cultura, ora 18.00


2 Fotografii – Multe Povestiri PDF Imprimare Email

Proiect Grundtvig PAR “Common Stories of Europe”
GRU-12-P-LP-144-AG-LV
Activitate locala: “Multe Povestiri”

Pe 14 Noiembrie 2013, intre orele 13-15, profesorii si elevii de la Colegiul National "Octav Onicescu", partener local al Centrului de Cultura si Arte "George Topirceanu" in proiectul Grundtvig PAR ""Common Stories of Europe"  din cadrul programului de invatare pe tot parcursul vietii au desfasurat impreuna workshopul "2 Fotografii – Multe Povestiri".

Fotografiile au fost facute de catre doua echipe de profesori si elevi dupa care  doua dintre ele au fost selectate si postate pe video-proiector in cadrul workshopului "2 Fotografii – Multe Povestiri", participantii avand sarcina de a crea povesti pe marginea lor. Povestile odata inventate,  participantii la workshop – profesori si elevi- folosind metoda storytelling le-au povestit. Chiar daca au fost folosite doar 2 fotografii ca sursa de inspiratie, povestile au fost diferite si numeroase; participantii au inteles ca acelasi lucru poate fi vazut in diverse moduri datorita experientei de viata, varstei, preocuparilor.

Folosind metoda Storytelling-ului ei au fost capabili sa se cunoasca mai bine depasind  neintelegerile determinate de asa zis-ul "conflict dintre generatii" ; relatiile dintre ei s-au imbunatatit  considerabil, afland mult mai multe lucruri unii despre altii si realizand o comunicare mult mai autentica si sincera. Atat elevii cat si profesorii au incercat sa invete din experienta celorlalti , si-au imbogatit cunostintele si mai ales au invatat sa povesteasca si sa asculte. 

Galerie imagini:


 
Top