Categorii
Evenimente

Spectacol folcloric – „Omule cu viața-n palmă” – Crinu Spătaru

Vă așteptăm la spectacol. Au mai rămas puține bilete disponibile.
2 februarie, ora 18.00, la Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”.

Categorii
Evenimente

BĂRBAŢII LA 40, FEMEILE LA 43 – specacol de teatru

La început de an avem şi teatru. BĂRBAŢII LA 40, FEMEILE LA 43 este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.
Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prinda criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani. În distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã.
Scris si regizat de Octavian Strunilã.
10 februarie, de la ora 18.00, la Centrul de Cultură şi Arte ”George Topîrceanu”.
Preţ bilet: 90 de lei pe primele 3 rânduri, 70 de lei în restul sălii.
Biletele se pot procura de la sediul Centrului de Cultură şi Arte ”George Topîrceanu”.

Categorii
Evenimente

Mai departe – Povestea lui George Balta – proiecție de film

Te invitam la un film de neratat, alaturi de o parte dintre actorii si regizorul Tedy Necula!
❗25 ianuarie ora 18:00

Mai departe este povestea lui George Baltă, un film inspirational în regia lui Tedy Necula, în care personajul se joacă pe sine. George, sportiv practicant de rugby, rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul meciului. Viața continuă ca un rollercoaster însă motivația de campion iese la suprafață și George merge mai departe construindu-se ca maratonist în scaun rulant și speaker motivațional.
Filmul se adreseaza persoanelor 15+

Detalii si bilete (cost bilet 30 ron) 0753 627 016
Organizator : Asociația Ajut deci exist cu sediul la Căsuța Armonia
Gazdă : Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”

Categorii
Evenimente

Concert ORKID

Dragi argeșeni, începem anul cu vești bune. Prietenii noștri de la Orkid se întorc la Curtea de Argeș pentru lansarea noului album – NOI CONTRA NOI.

Haideți să-i ascultăm împreună pe 12 ianuarie, de la ora 19.00 și să ne bucurăm de un sound unic în muzica românească, la Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”.

Intrarea este liberă!

Categorii
Evenimente

LIBERTATE – proiecție de film

Miercuri, de la ora 18.00, puteți urmări filmul românesc LIBERTATE. Proiecția va avea loc în sala Centrului de Cultură și Arte “George Topîrceanu”, iar biletul costă 15 lei.
Vor fi prezenți regizorul Tudor Giurgiu, criticul de film Irina Margareta Nistor și o parte dintre actori.

Categorii
Evenimente

Festivalul de Crăciun CURTEA DOMNEASCĂ – ziua 3

Astăzi, 17 decembrie 2023, cântăm colinde împreună cu invitații noștri. Începem la ora 17.00 și ne vom bucura de surprizele pregătite de oaspeți.
Festivalul CURTEA DOMNEASCĂ, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș!

Categorii
Evenimente

Festivalul de Crăciun CURTEA DOMNEASCĂ – ziua 2

Festivalul de Crăciun „CURTEA DOMNEASCĂ” începe astăzi, 16 decembrie 2023, la ora 17.00. Vă așteptăm la Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu.
Intrarea este liberă!

Categorii
Evenimente

Festivalul de Crăciun CURTEA DOMNEASCĂ – ziua 1

Vineri, 15 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, vă așteptăm la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Curtea de Argeș, la Concertul de colinde organizat de Arhiepiscopia Argesului și Muscelului, Asociația Dacia Concept, Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” ” și Primăria Municipiului Curtea de Argeș.

Categorii
Evenimente

Mândre-s Cântecul și Jocul

În luna decembrie venim cu o mulțime de cadouri pentru dumneavoastră, publicul nostru. Joi 14 decembrie, oameni talentați din zona noastră vă invită la un spectacol de muzică populară, cu dansuri susținute de ansambluri din Curtea de Argeș, Albești și Corbi.

Vă așteptăm să-i aplaudăm împreună pe cei mai buni artiști și să spunem “Mândre-s cântecul și jocul”.

Intrarea este liberă, începând cu ora 17.00.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text

Categorii
Evenimente

MMXX de Cristi Puiu

Întâlnirea cu actorii din filmul „MMXX” care vor fi prezenți la Curtea de Argeș după proiecție vă va da ocazia să aflați detalii din culisele filmului și din experiența lor personală pe platoul de filmare. Haideți să vedeți MMXX ❌ MARȚI, 12 decembrie de la ora 18:00 ❌, în sala Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”. Intrarea este liberă!

MMXX transmite perfect, într-un limbaj universal, o emoțiile exprimate în film, pe care le-am trăit cu toții în 2020. Este un film care are puterea să te amuze plecând de la acel context și să te facă să te gândești încă o dată la felul în care înțelegi acum să-ți abordezi propria viață, fără frici și îngrijorări.

May be a doodle of text that says "MMXX UN FILM DE CRISTI PUIU POLGELINE DONOTCROSS MARȚI, 12 decembrie, ora 18:00 Proiecție specială în prezența actorilor Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu" Curtea de Argeş"