Categorii
Evenimente

Concert The Mono Jacks

Te invităm la evenimentul primăverii la Curtea de Argeş! În premieră, The Mono Jacks va susține un concert în care putem asculta live cele mai cunoscute melodii ale trupei.

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și tu că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

Afiș The Mono Jacks

Concertul va avea loc duminică, 6 martie 2022, la ora 18:00, în sala mare a Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, iar prețul unui bilet este de 40 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș.

Organizatorul evenimentului este „Asociația Ajut, deci exist!” în parteneriat cu Domeniul Bogdan și Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” Curtea de Argeș.Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Facebook: https://www.facebook.com/themonojacks/

Site: https://themonojacks.com/