Categorii
Evenimente

Grațiela Bădescu joacă în orașul natal de Ziua Teatrului

O reprezentație teatrală are ca scop declarat inițierea în domeniul cunoașterii și înțelegerii artelor scenei și sensibilizarea opiniei publice în ceea ce privește creația artistică – factor determinant care adâncește înțelegerea reciprocă între oameni pentru realizarea idealurilor și obiectivelor impuse de evoluția în timp a societății. Așadar, purtând spiritul acestei idei, în fiecare an, la data de 27 martie, comunitatea teatrală internațională, artiști și public deopotrivă, celebrează Ziua Mondială a Teatrului.

Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” vine în întâmpinarea publicului spectator din orașul nostru cu invitația de a viziona duminică, 27 martie 2022, două piese de teatru în interpretarea actorilor de la Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda. Surpriza oferită spectatorilor noștri o reprezintă faptul că în ambele reprezentații două personaje vor fi interpretate de actrița Grațiela Bădescu, cea care și-a dorit să marcheze această zi importantă a teatrului românesc jucând pentru prima dată în orașul său natal.

Așadar, cei mici vor savura și vor desluși tâlcul poveștii „Ursul păcălit de vulpe… din nou!”, începând cu ora 11.00, iar pentru spectatorii mai mari oaspeții au pregătit o comedie spumoasă – „Ultima haltă în paradis”.

Afiș „Ursul păcălit de vulpe… din nou!”

Vă așteptăm să ne fiți alături în zi de mărțișor într-un adevărat regal de teatru românesc. Biletele costă 10 lei la spectacolul pentru copii și 20 de lei la cel pentru adulți. Ele se pot procura de la sediul Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.