Categorii
Evenimente

Sărbătorim împreună de 1 Iunie

Ne apropiem de sărbătoarea copilăriei, iar Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Consiliul Local și o serie de parteneri pregătesc câteva evenimente ce-și propun să aducă bucurie și zâmbete pe fețele tuturor copiilor.

Începem sâmbătă, 28 mai, cu un concurs, ”Copiii au talent”, organizat de Clubul Copiilor Curtea de Argeș, împreună cu Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu”.

Afișul evenimentului ”Copiii au talent”

O zi mai târziu, pe 29 mai, vom avea un spectacol surpriză, iar pe 31 mai îl așteptăm cu baloane de săpun pe magicianul Verdini alături de minunații lui parteneri de scenă.

Afișul evenimentului ”Baloane de săpun”

1 Iunie va fi o zi plină de spectacole, concursuri, animație și premii. Cu mic cu mare, vă așteptăm pe toți să participați la o plimbare cu bicicleta prin Orașul Regal, tocmai pentru a sprijini mișcarea în aer liber a copiilor alături de părinți. Apoi cântăm și dansăm alături de copiii din școlile și grădinițele orașului.

Programul zilei de 1 iunie
Afișul evenimentului ”Toată lumea pe biciclete”

Toate informațiile despre locurile de desfășurare ale evenimentelor și orele de începere le găsiți în afișele media distribuite pe rețelele de socializare.

Parteneri în organizarea evenimentelor:

Asociația ”Ajut, deci exist” – Căsuța Armonia

Dynamic Bike

Eco natura

GHEPart

Asociația sportivă ”Vânătorii Posadei Curtea de Argeș”

Invictus Romania

Explorer

Regal Studio Expert

UM 01042 Curtea de Argeș

Partener media: Ziarul Actualitatea Argeseana