Termeni și condiții

 

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR FURNIZATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI https://culturaarges.ro

Ultima actualizare: 01.03.2024

  1. Acceptarea serviciilor

  Serviciile website-ului „culturaarges.ro” (denumit în continuare „Site-ul„) sunt oferite de Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu”, CUI 4469361, cu sediul în Curtea de Argeș, bld. Basarabilor, nr. 59, județul Argeș, cod poștal 115300, denumită în continuare „CCAGT„, exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

  Prin bifarea căsuței „Accept termenii și condițiile” vă declarați acordul dvs. cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori să le impună termenilor și condițiilor acestui site sunt automat excluse și nu vor fi recunoscute de către CCAGT.

   

  2. Utilizare permisă

  Utilizatorul este de acord că are autorizație din partea CCAGT numai de a vizita și/sau să dețină o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal și că nu va duplica, descărca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achiziționa bilete pentru uzul său personal, cu excepția autorizării speciale din partea CCAGT de a proceda astfel. Conținutul și software-ul de pe acest website sunt proprietatea CCAGT și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legile române și internaționale de copyright.

   

  3. Descrierea serviciilor oferite – Condiții

  CCAGT oferă – spre vânzare – bilete pentru o plajă largă de evenimente culturale utilizatorilor înregistrați sau neînregistrați pe culturaarges.ro, în schimbul achitării acestor bilete prin următoarele mijloace de plată: plata online cu cardul – prin intermediul procesatorului de plăți Banca Transilvania. Biletele comandate sau achitate prin intermediul‚ site-ului nostru vor fi trimise email.

  În cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, CCAGT își rezervă dreptul de a le anula.

  În funcție de evenimentul pentru care CCAGT comercializează bilete, acestea pot avea adăugate taxe suplimentare de procesare/bilet și/sau per comandă, taxe afișate/identificate separat de tariful biletului, în pagina evenimentului și în pașii necesari efectuării comenzii.

  CCAGT prin intermediul Site-ului își rezervă dreptul de a limita numărul de bilete per comandă sau/si CNP sau/si adresa de livrare în funcție de tipul evenimentului. Totodată, CCAGT prin intermediul Site-ului își rezervă dreptul de a anula orice comandă suspectă ce ar putea fi urmată de revânzarea biletelor achiziționate.

   

  4. Retur bilete și Rambursare contravaloare bilete

  Biletele vândute de către CCAGT pe Site, fie în nume propriu, fie în numele terților organizatori, NU SE POT RETURNA SAU RAMBURSA, doar în cazul anulării evenimentelor SAU în cazuri de forță majoră. Dacă Utilizatorul ce a cumpărat unul sau mai multe bilete nu poate participa, iar evenimentul are loc, biletele nu se rambursează.

   

  5. Amânare sau anulare spectacol/eveniment:

  a. CCAGT vinde în nume propriu și intermediază vânzarea biletelor pentru spectacole și evenimente care se încadrează în activități și servicii; drept urmare, în conformitate cu prevederile art.16 lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, pentru vânzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumpărătorii nu își pot exercita dreptul de retragere din contractele de vânzare-cumpărare ale biletelor încheiate la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în cazul în care cumpărătorul a efectuat o comandă sau din contractele de vânzare-cumpărare ale biletelor executate la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în termenul de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia biletelor, prevăzut de legislația în vigoare.

  b. Nu se acceptă returnabrea biletelor și/sau solicitarea rambursării contravalorii acestora pentru biletele comandate, achitate, livrate și valabile pentru un spectacol sau eveniment care se va desfășura conform programului anunțat (data și ora), locație și artiști participanți și/sau nu a avut anunțată nicio modificare privind programul inițial (data și ora), schimbare locație sau modificare/retragere artiști anunțați inițial ca și participanți la spectacol/eveniment.

   

  6. Politica de confidențialitate

  Vă rugăm consultați pagina Politica de confidențialitate CCAGT pentru informații complete privind protecția datelor personale.

  Pentru vizualizare Politica de confidențialitate a partenerului terț, Banca Transilvania S.A., privind protecția datelor personale, vă rugăm să accesați aici: [Link Politica de Prelucrare și Protecție a Datelor Personale]

   

  7. Denunțarea garanțiilor

  CCAGT își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor de bilete. De asemenea, CCAGT nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor Site-ului [Link Site Cultura Argeș] sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința CCAGT.

  CCAGT nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri, amânări sau anulări ale evenimentului pentru care au fost cumpărate biletele și restricțiile impuse de organizator sau de instituții ale statului (privind numărul de bilete ce pot fi cumpărate de o persoană sau persoane individuale supuse unor restricții legale, alte restricții), cumpărătorul fiind obligat să se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretenții.

   

  8. Limitarea răspunderilor

  CCAGT nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe Site sau care au orice alt tip de legătură (de exemplu: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

  CCAGT nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul Site-ului.

   

  9. Condiții finale

  Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

  CCAGT își rezervă dreptul de a modifica în orice moment „Termenii și condițiile” fără o notificare prealabilă.

  CCAGT poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respectă una din condițiile de mai sus. De asemenea, CCAGT poate alege în orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite pe site-ul culturaarges.ro.

  10. Acuratețea, integralitatea și actualitatea informației

  Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului și informațiilor de pe acest website.

   

  11. Drepturi de proprietate intelectuală

  Toate drepturile de autor, mărcile și orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Centrului de Cultură și Arte “George Topîrceanu” sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

  Aveți dreptul să parcurgeți acest website, să reproduceți porțiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte însemne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară însemnul de marcă înregistrată menționat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

  Mărcile, logo-urile, caracterele și alte mărci de serviciu (denumite în mod colectiv „Mărci„) ce apar pe acest website aparțin Centrului de Cultură și Arte “George Topîrceanu”.

  Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire a vreunei Mărci ce apare pe acest website. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute în acest document. De asemenea, vă aducem la cunoștință că Centrul de Cultură și Arte “George Topîrceanu” își va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.