Categorii
Evenimente

Toamnă, toamnă călătoare

Cântecul a fost întotdeauna balsam pentru sufletele celor ce-l ascultă. În semn de recunoaștere a respectului și aprecierii de care se bucură cei cu „argint la tâmple”, artiștii Centrului Cultural Județean Argeș le oferă din inimă un dar muzical cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Spectacolulul „Toamnă, toamnă călătoare – Cântece pentru cei dragi” se va desfășura în ziua de 30 septembrie 2021, ora 18.00 pe scena Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș și va cuprinde momente muzicale în interpretarea Orchestrei Doina Argeșului, a soliștilor: Ion Nicu Tony, Iuliana Muscalu, George Nedelea, Bogdan Oncioiu, Veronica Dinu, Lucica Baciu Bican, Grațian Bădescu, Zina Ghițulescu, Valentin Grigorescu, Daniela Cernea precum și recitaluri de excepție susținute de Adina Sima, Fabian Sanchez și Elena Niciu, soliști ai Secției Divertisment a Centrului Cultural Județean Argeș.

Intrarea este liberă! Evenimentul va fi organizat și desfășurat cu respectarea normelor de prevenire a răspandirii virusului SARS-CoV-2.